10 мин. до плажа

Голяма къща в Оризаре до Слънчев бряг

60369
  • Площ 256 m2
  • Спални 6
  • 10 Мин. до плаж
Цена: 259.950 €

Това е просторен и елегантен имот, който отговаря на всички изисквания – само на 10 минути път с кола от Слънчев бряг, той предлага 256 квадратни метра жилищна площ върху просторен парцел от 734 квадратни метра.

 

Първият етаж на този красив дом се отваря към приветлива дневна зона и прилежаща кухня с отворен план, модерна баня, перално помещение и тераса/веранда, идеална за наслаждаване на свежия въздух. На горния етаж ще откриете складово помещение, което може да бъде превърнато в работно място или кабинет, три просторни спални, всяка със собствена баня и гардероб, както и тераса с прекрасна гледка към околността.

Има и просторно таванско помещение, което може да бъде превърнато в допълнителна спалня, идеално за всеки, който търси уютно убежище, където да се отпусне и да релаксира.

 

 

Освен всичко това, имотът разполага и със собствен паркинг с място за два автомобила и дистанционно управляеми врати, както и с удобно складово помещение и сервизно помещение с голям газов резервоар за централно отопление – благодарение на отоплителната система, която използва както радиатори, така и климатик, ще ви бъде топло и уютно дори през студените месеци.

ID 60369
Haus am Sonnenstreand kaufen

Други имоти

Запитване за ID 60369
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Запитване